DSC_6398.jpg

Thuis in balans

Want als je thuis in balans is, biedt dat perspectief

Thuis in balans is opgericht door Rik Smale. Rik woont in Amersfoort en heeft een achtergrond in het onderwijs. Hij zag dat kinderen met een stabiele thuissituatie meer ruimte hadden om zich te ontwikkelen.

Maar wat als het thuis even niet gaat? Als de balans thuis even zoek is? Waar kun je als ouder terecht om 'even te sparren' of je vragen op een gemakkelijke manier te kunnen stellen?

Daar kon Rik geen goed alternatief voor vinden en daarom heeft hij Thuis in balans opgericht. Thuis in balans biedt ouders perspectief. Want als thuis in balans is, biedt dat hen weer perspectief.

 

Over Rik

Ik ben 34 jaar en woon in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Ik woon daar met mijn vrouw Frederike en haar kinderen Feike en Mette. Zij zijn om de week bij ons.

Mijn loopbaan is gestart in onderwijs, eerst als docent biologie en later als teamleider. Aansluitend heb ik een opleiding tot professioneel coach gevolgd bij de TC Academy in Rotterdam. Ik heb mij tijdens deze opleiding gespecialiseerd in NLP & communicatie.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO en EMCC. Op al mijn diensten is de algemene ethische gedragscode van de NOBCO van toepassing.

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb.png